Designers Guild – toamna/iarna 2020

decembrie 2

Descoperă cele mai noi colecții de tapet marca Designers Guild și creează un aspect inspirat pentru pereții tăi. Aceaste colecții captivante includ texturi subtile, modele decorative, geometrie sofisticată și o nouă grafică potrivită oricărui interior, într-o gamă de culori spectaculoase și ușor utilizat.

Culoarea fluidă a tapetului Geo Moderne Pewter se îmbină în acest model abstract și grafic cu o scară în cădere ce ne adâncește în paleta de culori. Putem observa o geometrie expresivă contopită cu o atmosferă modernă, evidențiată prin accente metalice, oferind un stil modern, pictural.

Arta și creativitatea sunt semnele distinctive ale colecției Fleur de nuit by Designers Guild, o colectie extraordinară de tapete decorative ce transforma orice încapere într-un adevarat paradis. Arta rafinată surprinde fiecare nuanță de bujori înfloriți în nuanțe moi, senzuale. Conceput pentru a oferi profunzime și interes, tapetul Fleur de Nuit Pale Coral creează fundalul perfect pentru orice design elegant, modern și complet versatil.

Cea mai uimitoare compoziție a unei scene de grădină secrete, setată cu păsări colorate de paradis, împotriva cerului deschis dramatic, pentru a te face să te simți cu adevărat cufundat în Utopie. Acest tapet este disponibil în două panouri sublime, care pot fi utilizate împreună sau singure pentru a avea un efect uimitor. Această scenă se regăsește și la alte tipuri de produse, perne decorative.

Bujorii pictați manual fără efort în tonuri de culoare translucidă fac parte din colecțiile echilibrate dintre trecut și prezent, cu influență atât clasică cât și contemporană, fiind tipărit digital cu o aplicare extrem de ușoară.

Aceste frumoase damascuri  florale si texturi de marmura sunt inspirate de pigmentii intensi si nuantele gasite in vasele Majolica. Colectia este imprimata digital si include motive florale extraordinare, dar si diferite jocuri geometrice. Majolica este disponibila intr-o gama de culori frumoase de la tonuri moi si naturale pana la tonuri mai intense care creează un design cu totul deosebit.

Vă invităm să aflați mai multe detalii despre colecțiile de tapet și țesături Designers Guild – toamna/iarna 2020 vizitând La Maison si La Boutique. Sperăm să vă placă și să vă insufle dorința de a dărui finețe și culoare casei dumneavoastră!

COMMENTS ARE OFF THIS POST