Alb versus culoare

septembrie 30

Albul este nelipsit in designul interior, fiind preferat datorita posibilitatilor multiple de amenajare pe care le creeaza. Albul are capacitatea de a mari vizual spatiul, de a reflecta lumina si de a oferi prospetime unui interior. Albul prezinta foarte multe avantaje daca este folosit corespunzator.

Alb sau culoare?

Se pare ca exista doua tabere: unii prefera albul, altii prefera culoarea.

Imi plac interioarele minimaliste atunci cand le descopar, imi place sa vizitez casele care sunt luminate de alb… Insa, nu sunt sigura ca as putea trai fara culoare! Culoarea ma face fericita. Culoarea ma umple de energie si viata. In ceea ce ma priveste aleg cu siguranta culoarea cu o singura exceptie. Singurul lucru pe care tind sa il folosesc in alb este prosopul. Nu cred ca este nimic mai frumos decat un teanc mare si pufos de prosoape albe.

poza1

Pentru mine prosoapele albe sunt sinonime cu luxul, confortul, ospitalitatea. Multi oameni insa ezita sa cumpere prosoape albe fiind ingrijorati de cum se pot intretine acestea. Pur si simplu nu ar trebui! De fapt, prosoapele albe sunt mult mai practice si durabile in timp.

De ce sa alegi prosoape albe?

Albul este culoarea puritatii, a simplitatii si a elegantei

Nimic nu reda mai bine aerul de clasic sau ambianta de spa decat un teanc pufos de prosoape albe.

towels2

Albul transcede sezoanelor

Albul este fara varsta si nu isi pierde actualitatea cu trecerea vremii. In timp ce prosoapele colorate sunt sezoniere albul nu se demodeaza in timp.
Se poate recomanda cu usurinta si nu trebuie sa te temi ca aceasta culoare nu se mai produce sau a fost scoasa din colectie.

Albul nu se decoloreaza

Nu mai trebuie sa iti fie frica de faptul ca prosopul poate veni in contact accidental cu vreun inalbitor din baie si atunci este distrus si patat.

towels4

Albul poate fi spalat la temperaturi inalte

Murdaria se observa mai bine pe suprafetele deschise. Prosopul alb inseamna curatenie, prospetime.
Si in plus daca este nevoie poate fi inalbit cu usurinta. Iar daca esti proaspata mamica cu siguranta ca iti vei dori ca albul imaculat sa mangaie pielea bebelusului tau.

Poate fi asortat cu orice alt model de prosop (tot alb bineinteles) si te poti juca alcatuindu-ti propriul set.
Nu trebuie sa iti faci griji in cazul in care te vei muta sau iti vei schimba decorul in baie, prosoapele albe isi vor regasi locul imediat.

towels6 (1)

COMMENTS ARE OFF THIS POST