Alege dotările personalizate pentru o bucătărie perfectă

septembrie 6

Realizăm bucătării pe comandă, în fabrica noastră de la Sibiu, de foarte mulți ani și prin fiecare proiect dus la bun sfârșit ne dorim să aducem un plus de valoare în respectiva locuință și mai mult confort în viața proprietarilor. Fie că vorbim de o bucătărie impozantă sau de o chicinetă, de un mobilier cu linii clasice sau de unul cu intervenții moderne, întotdeuna ne adaptăm la cerințele clientului și încercăm să venim în întâmpinarea dorințelor lui cu soluțiile cele mai bune.

Bucatarie la comanda - Proiect & Design Mobilier La Maison

În acest proiect am avut câteva task-uri foarte clare din partea proprietarei, care și-a dorit o bucătărie extrem de funcțională, în care toate cele necesare să fie la îndemână, dar nu foarte vizibile. Spațiul generos al încăperii și suprafețele mari vitrate au fost un atuu pentru noi, în amenajare. Am proiectat mobilierul astfel încât să nu diminuăm cantitatea de lumină și să lăsăm cât mai mult spațiu de mișcare având în vedere că este vorba de o familie cu copil. Există două zone de interes: cea de luat masa și cea de pregătire a preparatelor. Zona de lucru are funcțiunile foarte bine delimitate și sunt distribuite într-o ordine bine stabilită, împreună cu proprietarii.

Bucatarie la comanda - Proiect & Design Mobilier La Maison

Am ținut cont de stilul de viață al familiei și obiceiurile proprietarilor, astfel încât tot ce își doresc să corespundă cu realitatea: am montat o superbă mașină de gătit La Cornue într-o nișă stylish, prevăzută cu o hotă puternică; am montat picurătorul pentru vase în dulapul de pardoseală, pentru ca accesul să fie facil; am realizat o variantă ușor de folosit pentru suportul hârtiei de bucătărie; tăvile și tocătoarele le-am mascat în nișe discrete din dulapurile de pardoseală…. și lista ar putea continua.

Bucatarie la comanda - Proiect & Design Mobilier La Maison

Acest mobilier realizat pe comandă se integrează perfect în context, nu doar prin funcționalitatea sa remarcabilă, cât și pentru stilul elegant. Lemnul masiv, fin sculptat se potrivește perfect în compania marmurei, cu care a fost îmbrăcată pardoseala, iar celelalte elemente decorative au fost și ele coordonate cromatic și estetic cu ansamblul. Astfel, am obținut o atmosferă homey și luminoasă, exact ce și-au dorit proprietarii.

Bucatarie la comanda - Proiect & Design Mobilier La Maison

COMMENTS ARE OFF THIS POST