Cat de placut este sa inviti iarna in casa ta

decembrie 9

Decorul hibernal ce pune stapanire in aceste luni peste tara nu trebuie privit doar dintr-o perspectiva rece si mai putin prietenoasa. Iarna are frumusetea si stralucirea ei si in plus, ca orice nou sezon aduce o serie de detalii, momente si trairi inedite. Asadar, lasa iarna sa-ti fie ghid si partener ingenios atunci cand iti decorezi casa pentru perioada urmatoare.

pinterest-la-maison-accesorIarna abunda in detalii grafice
Cat este de placut sa redescoperi in vitrinele magazinelor, in imprimeurile hainelor, in tematica ambalajelor acele animalute haiose ce vietuiesc in tinuturile inghetate sau sa observi micile accente decorative inspirate din natura (fulgi, crengi de brad, zapada). Nu ai cum sa ramai insensibil la toate aceste frumuseti care sunt foarte potrivite sa-ti impodobeasca locuinta, in aceste momente. Acum este momentul sa inlocuiesti piesele decorative cu tematica de toamna sau vara, cat si pe cele in culori solare sau autumnale. Adu in locul lor obiecte mai mari sau mai mici care prin imprimeul sau cromatica lor sa grabeasca instalarea acelei euforii specifice Sarbatorilor de Iarna. Este de ajuns sa te inconjori de obiecte albe sau sa servesti masa utilizand un set imaculat de la http://alamaison.ro/table.html. Daca esti adeptul interioarelor cu aer modern, te poti orienta catre cele cu mesaje inscriptionate. Pot fi urari de prosperitate, des uzitate de Craciun ori Anul Nou sau simple cuvinte de impact, care sa fie din spectrul iernatic.

cole and son whisical collection 1cole and son whisical collection 3 jpg

Cine face senzatie in decor
Pentru o imagine de impact, fundalul este esential. Trebuie sa ai in vedere toate aspectele care compun scenografia. Din acest motiv foloseste peretii incaperilor drept plansa de lucru, pe care sa creezi decorul hibernal. In acest sens orienteaza-te catre tapete in nuante reci, imprimate cu motive de iarna sau elemente din natura ce sunt in relationare simbolistica cu acest anotimp.
La fel de bine merg si tapetele, dar si draperiile si toate celelalte drapaje din incapere (tapiterii, huse de perne, covoare, fete de masa) care duc cu gandul la impletiturile moi din lana.

colectii-cole-and-son

COMMENTS ARE OFF THIS POST