Colectia Botanical Garden by Zimmer + Rohde

octombrie 29

Așa cum grădina botanică cultivă și aduce ordine în salbăticia mareață a florei și faunei, designul acestei colecții se bazează pe tehnologii textile de ultimă generatie, îndeplinind caracteristicile necesare celor mai sofisticate gusturi. Călătoria intelectuală a colecției în timp începe în prima grădină botanică a secolului al XVI-lea și culminează cu camerele inteligente ale viitorului.

Produsele din Colectia Botanical Garden by Zimmer + Rohde

TROPICAL
Colectia Botanical Garden by Zimmer + Rohde - Tropical
Colectia Botanical Garden by Zimmer + Rohde – Tropical

Celebrează formele fastuoase de vegetație găsite în tropice. Produs ca o țesătură Jacquard elaborată pe o urzeală ultra-fină asemănătoare mătăsii, frunzele decorative și formele de flori se împletesc pe fundalul elegant din satin. După ce țesătura a fost elaborată, se aplică un finisaj moale de perie, conferindu-i un aspect modern, ușor curgător.

Colectia Botanical Garden by Zimmer + Rohde – Tropical FJ20 02

ORANGERY

Colectia Botanical Garden by Zimmer + Rohde – Orangery

Țesătura Jacquard în două nuanțe, cu palmieri tropicali, frunziș și păsări de paradis amintește de un portocaliu pe care l-ați găsi doar într-o regiune mediteraneană. Prezintă o combinație atractivă de fundal mat și motive sclipitoare elegant îmbinate în țesătură satinată, care le accentuează cu adevărat tonurile de culoare.

Zimmer + Rohde – Botanical Garden – Orangery – FJ20 01

PALMHOUSE

Colectia Botanical Garden by Zimmer + Rohde – Palmhouse

Este inspirat din desișul luxuriant al plantelor găsite în serele tropicale. Imaginea abstractă și colorarea clară și contrastantă a frunzelor de aloe vera ajută la producerea designului dinamic al motivului generos de imprimare, precum și a efectului său atrăgător, care îl fac ușor de integrat în orice concept modern de cameră.

Zimmer + Rohde – Botanical Garden – Edition – 20 06

WOOD GRAIN

Colectia Botanical Garden by Zimmer + Rohde – WoodGrain

Această broderie orizontală elegantă este asemanatoare cu efectul lemnului. Două culori de broderie interacționează cu culoarea de bază a satinului elegant din bumbac. Înfășurat în valuri fastuoase, modelul orizontal se combină perfect într-un concept de cameră modernă.

KAKADU

Colectia Botanical Garden by Zimmer + Rohde – Kakadu

Culorile bogate și vibrante ale păsărilor tropicale au servit ca sursă de inspirație pentru gama largă de culori strălucitoare găsite în KAKADU, un velur decorativ modern, cu o suprafață mată, strălucitoare și o senzație moale extrem de catifelată.

Colectia Botanical Garden by Zimmer + Rohde
Colectia Botanical Garden by Zimmer + Rohde – FJ20 05

COMMENTS ARE OFF THIS POST