Cum devii chef cu La Cornue?

octombrie 1

Exista situatii in care atunci cand vrei sa vorbesti despre un brand anume iti dai seama ca vei folosi foarte multe superlative si ca ar putea aparea riscul sa pari mai putin obiectiv. Insa, cand ai argumente evidente te poti lansa cu placere intr-o conversatie in care sa arati cat (si de ce!) esti atras de un brand anume. Despre brandul francez La Cornue se pot spune multe si toate cu admiratie.

Coup de foudre pentru masinile de gatit La Cornue

Prima reactie pe care o poti avea atunci cand vezi pentru prima data o piesa semnata La Cornue este acea de exaltare si de atractie iremediabila. Designul este unul spectaculos, caci imbina armonios detaliile vintage cu materiale de ultima generatie (de exemplu exista piese cu fronturi din carbon si otel). Practic, maniera in care sunt folosite materialele si decorarea masinilor de gatit La Cornue le individualizeaza si le face recognoscibile in lumea intreaga.

image001 (1)

O astfel de piesa este garantul sigur al unui ambient nobil si pretios. Dar dincolo de aceste considerente estetice, masinile de gatit La Cornue reprezinta perfectiunea (si nu sunt vorbe mari!) in ceea ce inseamna tehnologia necesara prepararii celor mai sofisticate retete sau a celor mai savuroase mancaruri. Nu e deloc intamplator faptul ca mai toti marii chef-ii cu stele Michelin sau fara au un aliat de nadejde in bucatariile lor, mai exact masinile de gatit La Cornue. Acesta este un argument viabil care trebuie sa-ti inspire siguranta in bucatarie. Vei fi mandru de rezultatele obtinute, iar emotiile pentru reusita unei mese in familie sau cu prietenii vor fi inlocuite cu mandria realizarii unor bucate cu adevarat savuroase.

good_food1

Am vazut in timpul unor demonstratii de gatit ale unor posesori de masini de gatit La Cornue ca preparatele din carne raman fragede si suculente, chiar daca se doreste o crusta crocanta la suprafata si ca pot fi gatite mai multe tipuri de mancaruri in acelasi timp, fiecare pastrandu-si parfumul si gustul. Daca ar fi sa spunem tot despre calitatile tehnice ale masinilor de gatit La Cornue ar trebui sa scriem un roman foileton cu final fericit. E atat de placut sa sti ca poti face parte dintr-o poveste de succes, care sa-ti motiveze pasiunea pentru gatit si pentru frumos, achizitionand o masina de gatit La Cornue. Toate modelele brandului sunt disponibile, pe comanda la La Maison.

Succes dovedit in timp

Este un proverb englezesc care spune: Good things dont come easy! Pentru cei de la La Cornue evolutia a fost constanta, interesul pentru tehnologie si pentru design fiind evidente pentru fiecare serie de masini de gatit in parte. Sunt piese in care se investeste in mod constant experienta tehnica de cea mai buna calitate, dar si implicare emotionala din partea echipei La Cornue. De aceea fiecare masina de gatit La Cornue este personalizata, este realizata special pentru tine. Acesta a fost conceptul care le-a asigurat succesul inca de la bun inceput, cand in 1908 Albert Dupuy – pasionat de bucatarie si un fin cunoscator al stilului de viata frantuzesc a gasit cea mai buna cale de a demonstra ca pentru a trai bine si frumos ai nevoie si de bucate alese, iar pentru acestea a creat masinile de gatit La Cornue. Afacerea sa a fost pastrata in familie, ceea ce da si mai multa consistenta emotionala acestor masini facute din pasiune si cu pasiune. Anul 2010 este unul de referinta in istoria brandului, caci in acel an a fost lansat prima masina de gatit din seria Le Chateau.

lacornue_15

Modele versatile pentru decoruri felurite

Chiar daca au un design cu personalitate, piesele La Cornue sunt usor de integrat in context, deoarece sunt disponibile in game variate de culori si combinatii de materiale. Practic cumparand o astfel de piesa aduci in bucataria ta un intreg concept de life style, menit sa-ti sporeasca, tie si familiei, confortul, increderea de sine in bucatarie si placerea se a gati. Concluzia este una singura: vei fi un bon vivant cu La Cornue!

lacornue_16

COMMENTS ARE OFF THIS POST