Cum poti sa aduci primavara in casa ta!

martie 7

Martie este prima luna de primavara si aduce cu sine nu doar sarbatorile atat de dragi doamnelor, Martisorul si Ziua Femeii, ci si dorinta de a uita cat mai repede de frigul iernii si de zilele mohorate.

proiect-la-maison-3

proiect-lamaison-3Chiar daca natura nu isi etaleaza inca explozia de culori si parfumuri, nevoia noastra de energii bune, de luminozitate, de caldura, se manifesta felurit, de la adoptarea unui stil vestimentar mai dezinvolt si mai colorat si pana la schimbarea aspectului caminului propriu.

proiect-la-maison-2Cine iti da energie dimineata?
Fiecare avem raspunsuri proprii: zambetul unui copil, imbratisarea persoanei iubite, o cafea aburinda, o ora de fitness intens si lista ar putea continua pana am epuiza intregul numar de locuitori ai planetei. Dar toate acestea sunt raspunsuri strict individuale, de moment. Din acest motiv trebuie sa gasim acele supape speciale, care au marele avantaj de a ne aduce zambetul pe buze si doza de energie necesara, fara sa fim nevoiti sa ne implicam direct de fiecare data.
colectii-moissonnierNiste piese de mobilier in culori tari si cu imprimeuri grafice inspirate din natura acestei primaveri, vor fi cele care te vor imbia la buna dispozitie si te vor energiza, indiferent de momentul zilei.
grange-colectiiTransforma livingul in vedeta casei
Zona de zi a caminului tau nu este doar acea parte in care iti petreci cel mai mult timp, dar este si zona unde iti primesti prietenii si oaspetii ocazionali. Din acest motiv livingul poate fi considerat de cei care iti trec pragul o adevarata carte de vizita.
colectii-sandersonsanderson-tapetAdu primavara in dormitor
Lasa sa se intrevada in cele mai mici detalii personalitatea ta. Mizeaza pe piese de mobilier cu stil, care sa iasa din tipare prin culori proaspete sau prin tapete ori picturi decorative in consonanta cu natura: fluturi multicolori, muguri de flori sau crengi abia inverzite.
proiect-la-maison4

proiect-la-maison-cole&son
Poti plasa astfel de piese in orice tip de ambient, caci tocmai prin impactul vizual debordant pot face senzatie in ambiente clasice, ori dintre cele mai moderne. De asemenea, obiecte de decor in grupaje alb-rosii, sau mobilier cu tapiterii dungate, in nuantele firului de Martisor te vor duce cu gandul la sarbatorile inceputului de martie.
moissonnier-consolaSpectacolul de culori si imprimeuri dau savoare casei
Pentru ca in locuinta ta sa domneasca mereu o atmosfera relaxanta si vesela, iata care sunt punctele forte pe care este bine sa mizezi:
– La moda este sa acoperi doar unul dintre pereti cu tapet. Alege un model in nuante pastel sau unul cu imprimeuri primavaratice.
– Orneaza ferestrele cu draperii cu texturi fluide, in ansambluri cat mai bogate. Renunta la cele opace si foloseste unele semitransparente, care sa lase soarele firav sa se intrevada.
– Adu in cadru intregul arsenal de vaze mici si mari, pe care sa le dispui in grupaje aparent dezordonate si pe care sa le umpli cu flori de primavara.

O primavara frumoasa, insorita si plina de culoare va dorim!

COMMENTS ARE OFF THIS POST