Cuptorul La Cornue – o operă de artă în bucătărie

august 30

În acest articol ne-am propus să îți prezentăm o operă de artă în bucătărie: cuptorul La Cornue, caracterizat de finisaje și accesorii impecabile și un design spectaculos. Aceste cuptoare sunt deosebit de elegante și se potrivesc perfect într-o bucătărie cu un stil rafinat.

la cornue la maison Romania mobilier la comanda

Cuptor La Cornue – Proiect La Maison

La Cornue este un brand prestigios din Franța și a fost creat în urmă cu 110 de ani de către Albert Dupuy. La Cornue este o afacere de familie și o poveste frumoasă despre pasiunea de a găti a trei generații. Ceea ce le-a asigurat succesul celor de la La Cornue a fost faptul că au inovat în permanență. De asemenea, La Cornue pune mare preț pe calitate.

Cuptor La Cornue - Proiect La Maison

Cuptor La Cornue

Cuptoarele La Cornue se fac numai la comandă și trebuie să menționăm că toate sunt realizate manual. Fiecare cuptor poate fi personalizat în funcție de nevoile și dorințele clientului. Există aproximativ 8.000 de configurații, așadar pentru a avea cuptorul perfect, poți decide în ceea ce privește următoarele aspecte: modelul, dimensiunea, materialul, culoarea, felul în care sunt plasate ochiurile de gătit, accesoriile.

Fiecare pian de gătit La Cornue este unic și poate fi croit în funcție de nevoile și dimensiunile bucătăriei tale. Există o gamă variată de modele, de diverse dimensiuni. Gama le Château include următoarele modele: Le Château 75, Le Château 90, Le Château 120, Le Château 150, Le Château 165, Grand Palais 180. La aceste cuptoare se pot adăuga accesorii precum dulapuri, hote sau un rotisor. În ceea ce privește materialul, cuptorul poate fi fabricat din email sau din metal. Cuptorul poate fi fie electric, fie cu gaz.

Cuptor La Cornue - Proiect La Maison

Insula La Cornue

Dacă vrei ca elementul colorat din bucătăria ta să fie cuptorul La Cornue, poți alege dintr-o gamă variată de culori (aproximativ 50 de culori). Cu siguranță vei găsi în varietatea de culori și materiale modelul perfect care să se potrivească cu bucătăria ta. Iată câteva imagini în care poți vedea impactul vizual pe care îl are cuptorul La Cornue și cât de mult se schimbă aspectul bucătăriei în funcție de culoarea mașinii de gătit La Cornue.

Cuptor La Cornue - Proiect La Maison

Cuptoare La Cornue in proiecte realizate de echipa La Maison

Cuptor La Cornue - Proiect La Maison

Cuptoare La Cornue in proiecte realizate de echipa La Maison

Pe lângă faptul că o mașină de gătit La Cornue va impresiona din punct de vedere vizual, cu siguranță îți vei impresiona prietenii cu un meniu gătit pe La Cornue. 110 ani de tradiție au condus către realizarea unei piese absolut excepționale, cu calități tehnice deosebite. Datorită unei tehnologii mereu în avangardă, sistemul de încălzire și pregătire a mâncării a fost gândit astfel încât preparatul să rămână suculent indiferent de timpul și de rețeta de preparare. Sistemul de emitere a aerului cald în curenți circulari distribuie uniform căldura. Mancarea ta preferată va fi și mai savuroasă. Aceste mașini de gătit îți dau siguranța că în propria bucătărie poți deveni un adevărat chef. Utilizând cuptorul La Cornue se poate găti la cele mai înalte standarde, iar mâncarea va fi delicioasă.

Cuptor La Cornue - Proiect La Maison

Cuptor la Cornue in showroom La Maison – Owner Cristina Zelmat

La Maison este unic distribuitor în România pentru cuptoarele La Cornue. Dacă dorești să vezi două modele veritabile, te așteptăm în showroom-ul nostru (Bd. Dacia nr. 73, Sector 2, București) și îți garantăm că vei gândi bucătăria în jurul cuptorului La Cornue!

COMMENTS ARE OFF THIS POST