De ce să alegi mobilier la comandă?

mai 20

Fie că ești designer de interior sau ești pe punctul de a-ți amenja locuința, cu siguranță prima întrebare care îți vine în minte este dacă vei găsi toate piesele de mobilier necesare fiecărei încăperi și care să se potrivească pe măsură în context.

Mobilier la comanda - Proiect La Maison

Marele avantaj al mobilierului pe comandă constă în faptul că poate fi personalizat pe gustul beneficiarului, acesta poate alege ornamentele cele mai interesante sau combinații cromatice preferate.

Chiar dacă optezi pentru colecții complete ale unor branduri de top, există situații în care nu toate obiectele alese se încadrează așa cum ai dori în ambientul casei tale, fie că nu există dimensiunea dorită de tine, fie încăperea vizată are o arhitectură interioară care nu rezonează cu liniile mobilierului… și situațiile de acest gen pot continua la nesfârșit, deoarece fiecare proiect de amenajare este unul particular și necesită rezolvări punctuale, adaptate lui.

compartimentarea sertarelor - mobilier la comanda - La Maison

Mobilierul pe comandă îți permite să alegi tu dispunerea etajerelor sau compartimentarea sertarelor, astfel încât să te bucuri de tot confortul.

Acesta a fost motivul pentru care, în urmă cu mai mulți ani am înființat, la Sibiu propria noastră fabrică de mobilă, în care producem mobilier pe comandă atât pentru proiectele noastre de design interior, cât și pentru designerii și arhitecții care ne solicită sprijinul în acest sens.

Spatii dificile - mobilier la comanda - La Maison

Chiar și spațiile dificile ale unei camere pot fi puse în valoare cu mobilierul corect realizat, care să mascheze anumite probleme arhitectonice.

Situațiile dificile cu care ne-am confruntat de-a lungul timpului ne-au învățat să ne adaptăm nu doar cerințelor estetice ale clientului sau ale designerului, ci mai ales la cele tehnice, impuse de spațiu. Și astfel, în proiectele noastre și ale colaboratorilor noștri am mixat piese de mobilier achiziționate de la branduri din portofoliul nostru (Mis en Demeure, Baker, Massant, Offcina Inglesa, Pierre Frey, Chrisopher Guy, Moissonier, Munna, Ginger & Jagger, Plaisance, Collinet, Blasco & Blasco, Maries Corner, Sancal, HMD Interiors, Chelini etc), cu cele realizate în fabrica noastră de mobilier.

Mobilier din lemn masiv la comanda - La Maison

Eleganța unui spațiu este dată de detaliile prețioase. În cazul mobilierului pe comandă, frumusețea lemnului iese și mai bine în evidență datorită amplitudinii pe care o poate avea un ansamblu de mobilier.

Am investit în tehnologii de producție de top, astfel încât să putem realiza piese de mobilier de cea mai bună calitate, cu designul identic cu cel dorit de designeri sau de echipa noastră de proiectare. Astfel, producem mobilier pe comandă, în proporție de 80% din paltin, cu elemente interioare din nuc sau stejar. În ceea ce privește finisajele, nu avem nicio limitare, în sensul că realizăm finisaje în tonuri naturale (stejar, nuc, cireș etc) sau în orice culoare, iar texturile sunt și ele la fel de variate.

Fiecare proiect este pentru noi o provocare, fie ca ne referim la realizarea unui dressing care să întrunească toate exigențele funcționale ale proprietarului și să arate, în același timp ca un dressing de vedetă; fie la o bucătărie în care să ai la îndemână toate cele necesare și care să mascheze dotările electrocasnice inestetice.

Este bine să știi că perioada de realizare și de livrare a mobilierului dorit de tine variază în funcție de complexitatea proiectului și pornește de la 30 de zile. Pentru ca totul să iasă perfect La Maison asigură și montajul, astfel încât să fim siguri că cei care au comandat mobilier la noi sunt pe deplin mulțumiți.

Un mobilier realizat pe comandă îți permite să armonizezi cromatic întregul context și să alegi accesoriile potrivite ambientului.

Foto: Proiecte La Maison, Montaj si Executie din Fabrica La Maison

COMMENTS ARE OFF THIS POST