O casa dupa sufletul proprietarei

aprilie 20

Datorita proiectelor noastre, am cunoscut multi oameni cu suflet frumos. Am incercat, pe cat a fost posibil, sa lasam sa se vada acest lucru in amenajarile pe care le-am facut pentru beneficiarii nostri. Acest apartament este un alt proiect La Maison si un bun exemplu in acest sens. Asadar, daca sunteti un spirit armonios, deschideti-va inima fara constrangeri si veti putea trai fericirea clipa de clipa, chiar in propria casa.

IMG_3372                         Proiect La Maison

Unul dintre proverbele noastre preferate, este legat, cum era si de asteptat 🙂 , de casa. Acesta spune ca oriunde este sufletul tau, acolo este si casa ta. Acest apartament este locuinta de tranzit a unei doamne fascinante. Nu exageram cu nimic, caci personalitatea puternica, cultura vasta si spiritul analitic de observatie ne-au determinat sa conturam aceasta amenajare cu o placere sincera si vadita, care a anulat din start impedimentele inerente ce apar la fiecare proiect.

proiect-la-maison-1                         Proiect La Maison

Universul ne-a fost sursa de inspiratie
Datorita afacerii sale, proprietara calatoreste foarte mult, in toata lumea; insa aceasta locuinta, inchiriata, este locul unde se întoarce cu drag de fiecare data, ca sa se incarce de energie. Pentru ca acest spatiu sa fie o „chemare“ incantatoare si relaxanta, a trebuit sa contureze un decor in deplina armonie cu nazuintele ei catre frumos.

proiect-la-maison-2                         Proiect La Maison

A ales sa locuiasca in acest apartament deoarece, atunci cand l-a vazut prima data, a fost încantata de luminozitatea lui, datorata in principal zonelor vitrate mari. Pozitionarea in centrul Bucurestiului, intr-un cartier cochet si linistit, si compartimentarea ideala pentru exigentele ei, au determinat-o sa aleaga acest apartament dintre multele vizionate.

proiect-la-maison-3                         Proiect La Maison

Cum a inceput povestea noastra?
Cu mult inainte sa se mute in noua sa locuinta, ne-a vizitat showroom-ul pentru a cumpara cateva cadouri. Cu aceasta ocazie s-a familiarizat cu stilul amenajarilor noastre si cu seria de brand-uri cunoscute cu care noi colaboram. Si pentru ca acestea au coincis cu stilul ei de viata, precum si cu nivelul estetic si functional dorit, ne-a ales pe noi sa-i decoram casa.

proiect-la-maison-4                         Proiect La Maison

Am indeplinit un vis… al proprietarei !
Am dorit sa realizam un camin cu o atmosfera relaxanta, inviorata de accente suave de culoare. Mobilierul este din lemn masiv, lucrat manual, tocmai pentru a aduce un plus de caldura si de eleganta intregului interior. Nobletea liniilor fiecarei piese confera ansamblului o aura artistica, dar si calduroasa. Datorita aspectului elegant, aceste piese pot fi contextualizate armonios atat in interioare contemporane, cat si in unele cu tenta retro.

IMG_3408                         Proiect La Maison

Mai mult de atat, ansamblul este unul versatil si ofertant, in sensul ca poate capata un aer proaspat foarte usor. Prin simpla pigmentare cu accesorii de sezon sau cu tesaturi in culori potrivite anotimpului, atmosfera poate capata diverse nuante. Am ales piese de referinta ale unor brand-uri celebre, precum Grange, Mis en Demeure, Objet Insolite. Astfel, atunci cand se va muta intr-o alta locuinta, ii va fi usor sa creeze un nou ambient, la fel de elegant.

proiect-la-maison                         Proiect La Maison

Daca te-am inspirat sa-ti renovezi casa, te asteptam pentru consiliere la noi in showroom, in Bd. Dacia, nr. 73, Sector 2, Bucuresti. Odata ce ajungi la showroom, nu faci doar cumparaturi, ci afli cum ar fi mai intelept sa amenajezi casa ta. Iar pentru mai multe detalii poti accesa site-ul nostru www.lamaison.ro sau ne poti suna.

COMMENTS ARE OFF THIS POST